Fen Edebiyat  Fakültesi –Kimya Bölümü

Siperlik

±-2- amino-1-phenylethanol(katalog no:09190)

50 g

Not: Tekliflerinizi sıra numarımıza uygun şekilde veriniz.

F-2006-66 no.lu projeler için, teklifler   16.09.2009- saat 17.00’ye kadar U.Ü. Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Başkanlığı'na getirilmelidir. Şartnamesi olan alımlarda “Şartnameyi okudum ve kabul ettim” ibaresi teklif mektubuna yazılmalı, teklif mektupları ve zarflar Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Başkanlığı'na hitaben olmalıdır.

2.       Siparişin sonrasında malzemelerin kaç günde teslim edileceği belirtilecektir.

2. Kısmi teklif verilebilir. Alternatif teklif verilmeyecektir.
  3. Teklif edilen cihazların markaları ve modelleri teklif mektubunda ayrıntılı olarak belirtilmelidir.
  4. Teslim yerine kadar olan taşıma ve sigorta giderleri yükleniciye aittir.
  5. Montaj gerektiren durumlarda montaj işlemleri yüklenici tarafından yapılacaktır.
  6. Eğitim gerektiren durumlarda proje yürütücüsüne cihaz başında 5 gün eğitim verilecektir.
  8.  Teknik Şartname aşağıdadır.Şartnameye uygun olmayan cihazlar ve  kimyasallarda istenilen marka ve katolog numarası dışında teklif veren firmaların teklifleri değerlendirilmeyecektir.
  9. Şartname ekindeki Garanti Taahhütnamesi ve Garantinin kaç yılı kapsadığı teklif vermeye yetkili kişi tarafından imzalanarak teklif ekinde verilecektir.
  10. Verilen tekliflerin opsiyon süreleri teklif tarihinden itibaren en az 30 gün olmalıdır, bu süreden daha az süreli verilen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  11. Sipariş sonrasında malzemelerin kaç günde teslim esileceği belirtilecektir. Belirtilen teslim tarihine kadar teslimatı gerçekleşmeyen firmaların daha sonraki gönderdikleri  teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

14. Tekliflerinizi aşağıda bulunan   teklif mektubu hazırlayıp; teklif döküm cetvelini sıra numaramıza uygun şekilde  doldurarak, ilgili adrese gönderiniz. Teklifler faks ile gönderilmişse asıllarının da birimimize  gönderilmesi gerekmektedir.Aksi halde değerlendirmeye alınmayacaktır

Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Başkanlığı Tel: 0224 294 02 72 Fax:0224 294 02 55

Genel Toplam  :