Tıp Fakültesi – Genel Cerahi A.D

100'lük ambalaj

165016          Menzel

Citrate Buffer pH 6.0

125ml  10 Konsantre (1.250 Litre)

AP-9003-125        Thermo Scientific/LabVision

HDP(T)-2009-4 no.lu proje için, teklifler 17.09.2009               saat 17.00’ye kadar U.Ü. Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Başkanlığı'na getirilmelidir. Şartnamesi olan alımlarda “Şartnameyi okudum ve kabul ettim” ibaresi teklif mektubuna yazılmalı, teklif mektupları ve zarflar Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Başkanlığı'na hitaben olmalıdır.

4. Kısmi teklif verilebilir. Alternatif teklif verilmeyecektir. Teklif edilen cihazların markaları ve modelleri teklif mektubunda ayrıntılı olarak belirtilmelidir.
  11. Taahhüdün yerine getirilmemesi halinde istekli 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 3. maddesinin (f) bendi ile geçici 4. maddesi hükümlerine dayanılarak hazırlanan 1.12.2003 tarihli 2003/6554 sayılı kararname eki esaslarının 11. maddesi (f) bendine istinaden (İhale tarihinden önceki beş yıl içinde, ihaleyi yapan idareye yaptığı işler sırasında iş veya meslek ahlakına aykırı faaliyetlerde bulunduğu bu idare tarafından ispat edilen) İdaremizin sonraki alımlarında ihale dışı bırakılır. Ayrıca yüklenicinin bağlı olduğu Ticaret Odası ve İl Sanayi Müdürlüklerine taahhüdünü yerine getirilmediği yazı ile bildirilecektir.
  12. Ürünler Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri Kapsamına

giriyor ise;  İsteklilerin T. C. İlaç Ve Tıbbi Cihaz

Ulusal Bilgi Bankası’na (TİTUBB) kayıtlı olması,

alım konusu kalem/kalemler için  ayrı ayrı

TİTUBB ‘da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı

olduğunu gösterir, Ulusal Bilgi Bankası internet

sitesinden alınmış “İlaç ve Tıbbi Cihaz

Tanımlama Formunu” teklif zarfı içinde

sunacaklardır.

Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Başkanlığı  Tel: 0224 294 02 74       Fax: 0224 294 02 55

TEKNİK ŞARTNAME

Kİ-67

·        Bu antikor immünhistokimya (Formalin/Parafin yöntemiyle insan, fare, sıçan, köpek dokularında çalışmalıdır.

·        Rabbit Monoclonal olmalıdır.  Clonu SP6 olmalıdır.

·        Kullanıma hazır 7ml.lik damlalıklı ambalajında sıvı formda olmalıdır.

·        Lyofilize olmamalıdır.

·        Teslim tarihinden sonra en az 12 ay kullanım süresi olmalıdır.

·        Ambalaj üzerinde IVD-CE işareti olmalı.

·        2–8°C arasında saklanmalıdır.

UltraVision Polyvalent (Rabbit-Mouse) HRP-DAB Kit

·        Üniversal kit, formalin-fikse parafin-gömülü dokularda HRP yöntemiyle immünhistokimya çalışmalarında kullanıma uygun olmalıdır.

·        Polyvalent özellikte olup fare ve tavşandan türetilmiş primer antikorları tanımalıdır.

·        Kit içinde Biotinylated Goat Anti Polyvalent, Streptavidin Peroxidase, Protein Blocking solüsyonu, Peroksidaz Blok solüsyonu ve DAB bulunmalıdır.

·        DAB, substrat ve kromojen olarak ayrı ayrı ve sıvı formda bulunmalıdır.

·        Tüm solüsyonlar 15 ml’lik damlalıklı şişelerde bulunmalıdır.

·        Orijinal ambalajında etiketli olarak bulunmalıdır. Etiketin üzerinde üretici firma bilgileri, LOT no, son kullanma tarihi ve IVD işareti bulunmalıdır.

·        Laboratuvara teslim tarihinden itibaren en az bir yıl kullanım süresi olmalıdır.

·        Saklama koşulları +2-8°C özellikte olmalıdır.

Mayer's Hematoxylin

·        Su bazlı olan bu histolojik boya immunhistokimyasal çalışmalarda zıt boyama yapmak için kullanılabilmelidir.

·        Bu boya, dokuda immunhistokimyasal olarak işaretlenmiş kısımlara zarar vermemelidir.

·        125ml.lik orijinal etiketli ambalajında bulunmalıdır.

·        Etiketin üzerinde üretici firma bilgileri, LOT no, son kullanma tarihi bulunmalıdır

·        Laboratuara teslim tarihinden itibaren en az bir yıl kullanım süresi olmalıdır.

Citrate Buffer Ph 6.0

·        Formalin-fikse, parafine gömülü doku kesitlerinde immünhistokimya çalışmalarında Isıyla Yapılan Epitop Geri Kazanımı (HIER) yöntemiyle birçok antikorun reaktivitesini iyileştiren solüsyondur.

·        Bu solüsyonun pH’sı 6,0 olmalıdır.

·        En fazla 125ml’lik ambalajda 10 konsantre olarak bulunmalıdır.

·        Oda sıcaklığında saklanmalıdır.

Entellan

·        Ksilen bazlı bir kapama maddesi olmalıdır.

·        Berrak ve mikroskop görüntüsünü engellemeyecek nitelikte olmalıdır.

·        Zamanla oluşabilcek solma veya sararma gibi olumsuz etkileri engelleyecek formulasyona sahip olmalıdır.

·        Çabuk kuruyarak kapamadan kısa süre sonra mikroskop incelemesine izin vermelidir.

·        En fazla 120ml’lik damlalıklı plastik şişelerde bulunmalıdır.

·        Orijinal ambalajında etiketli olarak bulunmalı, ambalaj hasarsız olmalıdır.

Adhezivli Lam

·         1/3 yüzeyi renklidir

·         76x26 mm boyutlarındadır.

·         Lam yüzeyi, dokunun yapışmasını sağlayacak özellikte şeffaf madde ile kaplıdır.

·         Lamlar temizdir, kimyasal artefakt yoktur.

·         Boyama ve alkol solüsyonlarında renkleri solmaz ve solüsyonları boyamazlar.

·         Gerektiğinde numune sağlanır.

Lamel

·        25x50 mm boyutlarındadır.

·        Tozsuz ve şeffaftır. Mat ve kirli değildir.

·        Her sütükte 100 adet lamel olan (10luk kutu) şeklindedir.

·        Kullanım sırasında kırılmaz; hafif ve esnektir.

·        Gerektiğinde numune sağlanır.

Tarih:

1.            Teklifimiz.................... tarihine kadar geçerlidir.

1.         Söz konusu ihale işine ait malzemeleri en geç................. gün içinde teslim edeceğiz.

7-            4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 4. maddesindeki "yerli istekli" tanımı gereğince yerli / yabancı          İstekli durumundayız.

8-            Teklif konusu işin (………..kalemlerini)   KDV hariç................................. (Rakam ile) TL (Yazı ile) bedel karşılığında vermeyi kabul ve taahhüt ediyoruz.

9-           Teklifimizde % ….. KDV hariçtir

Birim Fiyat TL