2006-24

Mehmet ÇAVUNDUR – bilimar4@uludag.edu.tr

MİKRODALGA FIRIN

1 ADET

2006-24 nolu proje için, teklifler 17.09.2009               saat 17.00’ye kadar U.Ü. Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Başkanlığı'na getirilmelidir. Şartnamesi olan alımlarda “Şartnameyi okudum ve kabul ettim” ibaresi teklif mektubuna yazılmalı, teklif mektupları ve zarflar Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Başkanlığı'na hitaben olmalıdır.

4. Kısmi teklif verilebilir. Alternatif teklif verilmeyecektir. Teklif edilen cihazların markaları ve modelleri teklif mektubunda ayrıntılı olarak belirtilmelidir.
  11. Taahhüdün yerine getirilmemesi halinde istekli 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 3. maddesinin (f) bendi ile geçici 4. maddesi hükümlerine dayanılarak hazırlanan 1.12.2003 tarihli 2003/6554 sayılı kararname eki esaslarının 11. maddesi (f) bendine istinaden (İhale tarihinden önceki beş yıl içinde, ihaleyi yapan idareye yaptığı işler sırasında iş veya meslek ahlakına aykırı faaliyetlerde bulunduğu bu idare tarafından ispat edilen) İdaremizin sonraki alımlarında ihale dışı bırakılır. Ayrıca yüklenicinin bağlı olduğu Ticaret Odası ve İl Sanayi Müdürlüklerine taahhüdünü yerine getirilmediği yazı ile bildirilecektir.
  12. Ürünler Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri Kapsamına

giriyor ise;  İsteklilerin T. C. İlaç Ve Tıbbi Cihaz

Ulusal Bilgi Bankası’na (TİTUBB) kayıtlı olması,

alım konusu kalem/kalemler için  ayrı ayrı

TİTUBB ‘da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı

olduğunu gösterir, Ulusal Bilgi Bankası internet

sitesinden alınmış “İlaç ve Tıbbi Cihaz

Tanımlama Formunu” teklif zarfı içinde

sunacaklardır.

Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Başkanlığı  Tel: 0224 294 02 73       Fax: 0224 294 02 55

1-MİKRODALGA FIRIN  ALIMINA AİT TEKNİK ŞARTNAME

Dijital kontrol paneli

6 Güç seviyeli olmalı

Buz çözebilme fonksiyonu olmalı

Zamanlayıcı olmalı

İç hacmi en az 20 lt olmalı

Pişirme gücü en az 900W mikrodalga olmalı.

Güç tüketimi 1400 W mikrodalga

En az 2 (İki) yıl garantili olmalıdır.

Tarih:

1.            Teklifimiz.................... tarihine kadar geçerlidir.

1.         Söz konusu ihale işine ait malzemeleri en geç................. gün içinde teslim edeceğiz.

7-            4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 4. maddesindeki "yerli istekli" tanımı gereğince yerli / yabancı          İstekli durumundayız.

8-            Teklif konusu işin (………..kalemlerini)   KDV hariç................................. (Rakam ile) YTL (Yazı ile) bedel karşılığında vermeyi kabul ve taahhüt ediyoruz.

9-           Teklifimizde % ….. KDV hariçtir