TINALAN BİRİM

Tıp Fakültesi – Tıbbi Mikrobiyoloji A.D.

T(U)- 2009-8

Prof. Dr. H.Barbaros ORAL Tel:2954114

Sevdiye ERİM – bilimar9@uludag.edu.tr

Sıra No

Katalog

No:

Malzemenin Cinsi ve Özelliği

1*

ROCHE
05392063001

RealTime hazır İnsan Apoptosis Paneli (2 X 96 kuyulu plak) Lightcycler 480 sistemi ile uyumlu olmalıdır

2**

--

RORC2 için Primer çifti  (HPLC ile pürifiye edilmiş 200 nM) (F’: 26, R’: 23 bases)

ROCHE

Syber Green Master Mix (Light Cycler 480 ile kullanmaya uygun) (20 μl’lik 500 reaksiyon için)

- Marka ve katalog numaraları emsal teşkil etmesi için verilmiştir.

* İlgili malzeme ile ilgili prospeküs bilgileri teklif ile ile birlikte verilmelidir.

** RORC variant 2 (orthologue of mice RORgt): primer dizilimleri

fwd - CAG TCA TGA GAA CAC AAA TTG AAG TG

rwd - CAG GTG ATA ACC CCG TAG TGG AT

T(U)2009-8 nolu proje için, teklifler 18.09.2009               saat 17.00’ye kadar U.Ü. Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Başkanlığı'na getirilmelidir. Şartnamesi olan alımlarda “Şartnameyi okudum ve kabul ettim” ibaresi teklif mektubuna yazılmalı, teklif mektupları ve zarflar Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Başkanlığı'na hitaben olmalıdır.

4. Kısmi teklif verilebilir. Alternatif teklif verilmeyecektir. Teklif edilen cihazların markaları ve modelleri teklif mektubunda ayrıntılı olarak belirtilmelidir.
  11. Taahhüdün yerine getirilmemesi halinde istekli 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 3. maddesinin (f) bendi ile geçici 4. maddesi hükümlerine dayanılarak hazırlanan 1.12.2003 tarihli 2003/6554 sayılı kararname eki esaslarının 11. maddesi (f) bendine istinaden (İhale tarihinden önceki beş yıl içinde, ihaleyi yapan idareye yaptığı işler sırasında iş veya meslek ahlakına aykırı faaliyetlerde bulunduğu bu idare tarafından ispat edilen) İdaremizin sonraki alımlarında ihale dışı bırakılır. Ayrıca yüklenicinin bağlı olduğu Ticaret Odası ve İl Sanayi Müdürlüklerine taahhüdünü yerine getirilmediği yazı ile bildirilecektir.
  12. Ürünler Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri Kapsamına

giriyor ise;  İsteklilerin T. C. İlaç Ve Tıbbi Cihaz

Ulusal Bilgi Bankası’na (TİTUBB) kayıtlı olması,

alım konusu kalem/kalemler için  ayrı ayrı

TİTUBB ‘da Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı

olduğunu gösterir, Ulusal Bilgi Bankası internet

sitesinden alınmış “İlaç ve Tıbbi Cihaz

Tanımlama Formunu” teklif zarfı içinde

sunacaklardır.

Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Başkanlığı  Tel: 0224 294 02 74       Fax: 0224 294 02 55

Tarih:

1.            Teklifimiz.................... tarihine kadar geçerlidir.

1.         Söz konusu ihale işine ait malzemeleri en geç................. gün içinde teslim edeceğiz.

7-            4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 4. maddesindeki "yerli istekli" tanımı gereğince yerli / yabancı          İstekli durumundayız.

8-            Teklif konusu işin (………..kalemlerini)   KDV hariç................................. (Rakam ile) TL (Yazı ile) bedel karşılığında vermeyi kabul ve taahhüt ediyoruz.

9-           Teklifimizde % ….. KDV hariçtir

Birim Fiyat TL