Mühendislik Mimarlık Fakültesi

Bilimar2Quludağ.edu.tr

Masa Üstü Bilgisayar

1 Adet

2008/8 nolu proje için, teklifler 31.08.2009  tarih   saat 17.00’ye kadar U.Ü. Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Başkanlığı'na getirilmelidir. Şartnamesi olan alımlarda “Şartnameyi okudum ve kabul ettim” ibaresi teklif mektubuna yazılmalı, teklif mektupları ve zarflar Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Başkanlığı'na hitaben olmalıdır.

4. Kısmi teklif verilemez. Alternatif teklif verilmeyecektir. Teklif edilen cihazların markaları ve modelleri teklif mektubunda ayrıntılı olarak belirtilmelidir.

Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyon Başkanlığı  Tel: 0224 294 0452, Fax: 0224 294 0255

Not:Teknik Şartname, Teklif Mektubu Örneği  ve Garanti Taahhütnamesi aşağıdadır

Teknik Özellikler

Model:

EK 1

MASA ÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ

1. İşlemci en az İntel Centrino Core 2 Duo ES400 3.0 ghz,  6 MB LGA775 olmalıdır.
  2. Anakart EP43-S3L 12 USB PORT.
  3. 4 GB DDR2 800 Mhz Ram Bellek
  4. 1GB ATI RADEON HD4870 (PCI-E) Ekran Kartı
  5. Windows Vista Home Premium
  6. 320 GB SATA Hard Disk
  7. 19” WXGA (1440*900) Kontrast Oranı:15,000:1 Parlaklık: 300 Cd/m2
  8. DVD-+RW SATA Dual olmalıdır.
  9. CS-E1 DIABLO PSUsuz  KASA

…/…/2005